Translate

понеділок, 8 грудня 2014 р.

Діти Залаззя – за Мир!


Хоч і сонце ХХІ століття вже тягнеться  до зеніту, але питання миру в усьому світі, а особливо в нашій державі, стоїть у першому абзаці сьогодення.
21 вересня – Міжнародний день миру, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Кожного року в усіх куточках планети проходять акції, заходи, присвячені цьому Дню, які налічують тисячі учасників та вражають своєю оригінальністю та широтою ідей проведення.
Інформаційний центр ООН в Україні на честь Дня Миру організовує всеукраїнську акцію «Голуб Миру», до участі в якій запрошено колективи та учні шкіл.
У п’ятницю, 19 вересня, Залаззівський освітній олімп патріотично, емоційно та мобільно підтримали цю кампанію під гаслом «Право народів на мир».
Діти різнобарвними крейдами на шкільному подвір’ї проілюстрували відомий символ миру – голуб та національні символи – прапор, герб, грона калини. Ці малюнки на асфальті «озвучили» лозунгами: «Слава Україні!», «Ми – за Мир в Україні!», «Діти Залаззя – за Мир!»
-       Наша школа, як і вся Україна, - за Мир! Такими заходами, як тематичні уроки, виховні години, малюнки на асфальті, намагаємося привернути увагу як і найменших школяриків, так і випускників другої домівки до питань збереження та підтримання миру, - розповідає Ірина Лук’янчук, заступник директора школи з виховної роботи.
Отож, світлого нам неба і такого бажаного Миру!


Тетяна Василюк

Немає коментарів:

Дописати коментар